Impressies

Impressie Koningsweg Magazine (Zie ook: http://koningswegmagazine.wordpress.com/)

Het is al vaker gezegd en geschreven: Bekveld heeft een rijk verenigingsleven en kan bogen op een grote schare vrijwilligers die van onschatbare waarde is voor het sociale verkeer en de broodnodige ontspanning. Er wordt in Bekveld hard gewerkt, maar even hard ontspannen. En onder de laatste categorie valt Bekveld FM, die gisteravond weer een uitzending en bijbehorend feestje op de bekende plek wist te organiseren.

Uw verslaggever te velde wilde dat zaterdag avond 25 oktober 2014 j.l. met eigen ogen aanschouwen en trof een gezellig publiek aan dat in een gemoedelijke sfeer getuige was van de uitzending die in grote delen van het land te horen was. Dan mag Bekveld een kleine gemeenschap zijn, maar de reikwijdte van de typisch Bekveldse gezelligheid is gezien de reacties die tijdens de uitzending via de laptop van Bekveld FM binnenstroomden enorm. De hele avond kwamen daar geestdriftige reacties en verzoeken binnen die dan ook meteen ter plaatse gehonoreerd werden door het team van Bekveld FM bestaande uit het kwartet Jan, Jan, Peter en John. Bekveld FM blijkt dus niet alleen een bindende factor te zijn maar ook de gemeenschap riant op de nationale kaart te kunnen zetten.

Terwijl het moment naderde dat de Zomertijd de genadeslag toegebracht zou worden, stroomde het naar gezelligheid smachtende publiek toe tot de geïmproviseerde studio nokvol raakte en de keuken en zelfs het erf ondanks de avondkoelte bij het epicentrum van Bekveld FM werden betrokken.

In de keuken stonden grote pannen met warme gehaktballen voor consumptie ter beschikking aan hen die naast het natje ook een droogje wensten. Omdat zoals te doen gebruikelijk in Bekveld het natje rijkelijk vloeide werd van dit aanbod gretig gebruikgemaakt.

Ondertussen werd hard gewerkt aan de voortgang van de uitzending en werd menig flesje met het gulle goud uit Groenlo soldaat gemaakt.

Dat in Bekveld steevast de kleine uurtjes opgezocht worden omdat de gezelligheid dan naar grote hoogte stijgt, werd ook gisteravond (pardon, gisternacht) door de uitbundigheid waarmee de uitzending vergezeld werd, aangetoond.

Het bouwen van een feestje, wat je de uitzending van Bekveld FM van gisteren kon noemen, vergt veel vrijwilligerswerk. Het afbouwen van een feestje evenzeer, want de schillen en dozen na het aangenaam verpozen, liggen dan voor het oprapen. Bekvelders kennende, stonden de volgende dag klokslag 10.30 de man- en vrouwschappen dan ook weer klaar om de ogen uitwrijvend van de kleine uurtjes, de zaak weer op orde te brengen.

Dat moet van de Bekvelders gezegd worden: niet alleen de lusten maar ook de lasten. Daarom werden in de gebruikelijke melkbus ter leniging van de kosten van de lusten de pecunia gul geschonken. Want als geen ander weet de Bekvelder wat het waard is om op zo’n aangename avond gefêteerd te worden.

Hulde daarom aan de gastverlener, organisatoren en vrijwilligers van deze schitterende avond.

Foto-impressie van de avond:

Succes

1Het gaat beginnen.

2Technisch hart van de uitzending.

3Plaatjes draaien.

4De voorraad.

5De hemel op aarde.

7Jan krijgt reacties binnen.

8Aan de koptelefoon.

9Aan het werk.

10Het gaat prima.

11 De laatste gehaktbal.

12Gezellig.

14Voorlezen.

16Bekende Bekvelder.

17O lala.

18Bericht uit het land.

19Bekende Bekvelder.

20Ook bekend.

21Onderonsje.

22Ook bekende Bekvelders.

 

Startpagina
Agenda
Luister online
Piratensites
Gastenboek
Sponsoren
Foto-albums
Impressies
Contact

 
Bezoekers vandaag: 25
Bezoekers totaal: 381434
 
   Inhoud © 2009 Bekveld FM   ·   Gemaakt door Root4u   ·   Draaiend op Joomla!